Sutiene / Bustiere / Maiouri Gravide

Afiseaza: 1-20 din 20 produse

 Filtre

În sarcină ai un bust frumos pe care merită să-l pui în valoare, dar mai ales să-l îngrijești adecvat cu sutiene pentru gravide!

Pielea ta frumoasă este fragilă, deci este important să investești în sutiene gravide bune, care combină confortul și susținerea optimă. Ele vă vor însoți timp de nouă luni și mult timp după naștere, majoritatea având și funcție de sutien pentru alăptare. În sarcină, pieptul devine din ce în ce mai sensibil, dar și din ce în ce mai voluminos. Sutienele pentru gravide sunt concepute pentru a combina confortul, sprijinul și feminitatea. Echipate cu capse pentru deschiderea și închiderea ușoară a cupelor detașabile, sutienele se adaptează, de asemenea, tinerelor mame pentru a le permite să alăpteze ușor.

Sutienle noastre sunt confecționate din  bumbac sau țesături de microfibre. Acest material ultra-moale se adaptează la modificările pieptului fără a se întinde și permite pieli să respire mai bine. Foarte confortabile, sutienele fără cusături sunt perfecte pentru a fi purtate noaptea. Sutienele cu balene din Titan sunt special concepute pentru a oferi un suport optim, fără a comprima pieptul și fără să crescă riscul de inflamație sau durere.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!