Compleuri si seturi bebelusi

Afiseaza: 1-10 din 10 produse

 Filtre

Compleuri și seturi de hăinuțe pentru bebeluși - băieți și fete

Seturile și compleurile pentru bebeluși sunt un cadou frumos pentru micul omuleț și nu trebuie să lipsească din garderoba lui inițială. Motivele drăguțe imprimate și țesătura blândă asigură confort și un aspect dulce. 

Un set sau compleu este de obicei format din 2-3 atricole și constă dintr-un body, cămașă sau bluziță asortată cu un pantalon sau salopetă fără mâneci.  Produsele din set sunt realizate în mare parte din același material și au un design similar. Drept urmare, ambele părți ale setului se potrivesc perfect și formează o ținută uniformă pentru bebeluș. 

Modele pentru băieți și fete: seturi drăguțe de bebeluși

În ceea ce privește designul, seturile pentru băieți și fete diferă prin alegerea culorii și a motivelor imprimate. Culorile tipice pentru fete sunt roz, roșu, violet și galben. Culorile băieților includ în principal albastru, verde și turcoaz. Motivele sub formă de stele, inimi, puncte, diamante sau animăluțe sunt neutre de gen. Un set pentru bebeluși bej imprimat cu steluțe poate fi purtat atât de fetițe, cât și de băieței. La alte modele, este clar la prima vedere cine ar trebui să-l poarte. Motive tipice pentru fete sunt, de exemplu, caii, spiridușii și florile. Motivele băieților includ mașini, dinozauri și urși de pluș, printre altele. 
 

Bucură-te îndelungat de compleuri printr-o îngrijire adecvată

În timpul hrănirii și al jocului zilnic, murdăria poate ajunge rapid pe haine și va fi necesară curățarea frecventă. Deoarece producătorii de hăinuțe pentru copii știu și acest lucru, utilizează materiale rezistente. Pot fi curățate în mașina de spălat chiar și la temperaturi ridicate și apoi uscate din nou în uscător în cel mai scurt timp. Deci, bebelușul nu trebuie să stea prea mult fără costumul său favorit și îl poate purta din nou a doua zi. 
Fie pentru propriul copil, fie ca și cadou - găsești în magazinul nostru online o selecție variată de seturi și compleuri drăguțe și confortabile pentru băieți și fete. Compleurile noastre pentru bebeluși se caracterizează printr-o calitate bună și un preț corect.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!