Pantaloni copii

Afiseaza: 1-48 din 48 produse

 Filtre

Pantaloni pentru copii pentru orice vreme și toate ocaziile

Pantalonii pentru copii nu pot fi niciodată suficienți în dulap. Știai că? Înainte de a merge la cumpărături, ai estimat probabil că copilul tău are nevoie de cel puțin cinci perechi de pantaloni pentru viața de zi cu zi. Dar, treptat, îți dai seama că are nevoie de semnificativ mai mulți și, aparent, că nu are niciodată pantalonii potriviți. Aruncă o privire în magazinul nostru online și extinde rapid garderoba copilului tău!

Pantaloni pentru copii pentru vară, iarnă, ploaie și soare

Pantalonii pentru copii trebuie să fie scurți sau lungi - sau trei sferturi. Aceștia trebuie să fie deosebit de rezistenți, ca blugii, destul de eleganți, ca pantalonii de stofă. Iarna aveți nevoie de pantaloni căptușiți, pe vreme rea nu ar trebui să lipsească pantalonii de ploaie. Iarna, desigur, trebuie să ai pantaloni de zăpadă în dulap pentru a-i completa copilului tău costumul de ski. Băieții și fetele au nevoie de atât de multe tipuri de pantaloni încât pot umple singuri un întreg compartiment din garderobă. Dar voi, părinții, ați face bine să fiți pregătiți pentru orice eventualitate, deoarece descendenții au de obicei pantalonii umezi sau înmuiați mai repede decât puteți vedea. Și asta se întâmplă tot anul! Pentru că, micuții, aparent, găsesc ocazia să se murdărească sau să se ude chiar și atunci când căldura verii încă nu-i poate usca.
 

Nu cumpărați pantaloni pentru copii cu o mărime mai mare!

Pantalonii pentru copii sunt adesea cumpărați pe pricipiul, „copilul va crește în ei!” Dar acest lucru nu are sens, deoarece, din moment ce genunchii sunt puncte slabe în fiecare pereche de pantaloni, zona genunchilor va fi de obicei uzată înainte ca pantalonii să se potrivească corect. Știm, de asemenea, că nu te poți simți confortabil decât în ​​hainele potrivite așa că alege în cazul pantalonilor întotdeauna mărimea actuală, sau, dacă copilul e chiar la limita superioară a mărimii, următoarea mărime.

Alege pantalonii pentru copii care se îngrijesc ușor! 

Pantalonii pentru copii sunt fie din bumbac pur, fie au o cantitate mică de elastan. Acest lucru îi face să fie confortabili astfel că distracția și jocurile nu vor fi împiedicate. În același timp, amestecul bumbac-elastan facilitează spălarea la mașină. Majoritatea modelelor supraviețuiesc chiar nevătămat uscătorului de rufe. Pantalonii de ploaie sunt cerați și, prin urmare, impermeabili. Nu trebuie uscați în uscător sau tratați cu balsam. Ambele pot deteriora suprafața, care nu va mai fi hidrofugă. De altfel, acest lucru se aplică și pantalonilor de zăpadă, care, de asemenea, trebuie spălați pe programul delicates al mașinii dvs. de spălat - fără adăugarea de dedurizanți sau balsam de rufe. Toți pantalonii pentru copii se usucă repede și nimic nu stă în calea următoarei aventuri pe terenul de joacă. Găsiți la noi modelele potrivite de pantaloni în toate dimensiunile obișnuite și îmbrăcați-vă copiii variat, confortabil și la modă. Diferitele croiuri fac posibilă găsirea pantalonilor care se potrivesc cu silueta copilului.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!