Body bebelusi

Afiseaza: 1-31 din 31 produse

 Filtre

Body pentru bebeluși - de neînlocuit pentru nou-născuți

Body-urile pentru bebeluși sunt îmbăcămintea perfectă pentru primele luni din viața unui copil. Cel mic nu se simte înghesuit dar are parte de căldură și siguranță.
 

Body-uri inteligente pentru copii pentru primele luni și ani

Body-urile clasice pentru copii sunt disponibile pe numeroase mărimi. Adesea le poți cumpăra pe seturi de body copii, într-un pachet de 2, 3 sau 5 bucăți, astfel încât ai la dispoziție o mică colecție de body-uri . Alegerea mărimii se face în fucție de grupa de vârstă a bebelușului. Totuși, nu ar trebui să te bazezi doar pe acest factor, deoarece unii copii cresc mai repede decât alții și alegerea corectă a mărimii o vei face cel mai bine dacă te raportezi la înălțimea bebelușului
Unele body-uri sunt special concepute pentru a fi ușor de îmbrăcat până și de cei mai mici bebeluși, gen body pentru prematurii, fiind petrecute pe piept, altele pentru bebelușii mai măricei care deja își pot susține singuri capul la îmbrăcare. Din nou, design-ul inteligent este cel care face diferența. În plan secundar, alegerea unui body pentru copilașul tău se face și în funcție de estetic, de marginile decorative, de broderie în cazul fetițelor sau a imprimeurilor cu licență Disney sau alte personaje dragi copilașilor mai mari.

 

Istoria body-urilor pentru bebeluși

Cele mai populare au apărut în Europa la mijlocul secolului XX, venind din Statele Unite. Între timp, acestea au devenit indispensabile pentru mămicile moderne. Croiul lor este de obicei dintr-o piesă, astfel că spre deosebire de bluzițe și pantaloni, care mai pot aluneca de pe corpul nou-născutului, în cazul body-urilor pentru nou-născuți, nimic nu alunecă, nimic nu se mișcă, body-ul stă la locul lui. De obicei un body pentru copii are câteva capse între piciorușe și pe umeri. Aceste capse facilitează îmbrăcarea și dezbrăcarea
 

Diferite versiuni ale body-urilor pentru copii

Primele luni ale unui copil sunt o adevărată aventură, mai ales pentru părinți. Într-un timp scurt, aveți nevoie de mai multe mărimi, în funcție de cât de rapid crește bebelușul. Pentru ca body-ul actual al bebelușului să fie și confortabil, trebuie să ai grijă ca  mărimea lui să fie cea corectă pentru ca bebelușul să se simtă confortabil în el. Acest confort este oferit și de materialele de calitate care trebui să asigure o temperatură corectă a corpului dar să lase pielea să respire. În funție de design, sunt disponibile următoarele tipuri de body-uri:
 
 2. Body bebeluși cu mânecă scurtă
 3. Body bebelusi fără mâneci, tip maiou
 4. Body bebeluși cu capse pe umeri
 5. Body bebeluși petrecute parte peste parte

În funcție de material:

1. Pentru vară, este util un body ușor din bumbac moale și subțire
2. Iarna, bumbacul simplu nu este întotdeauna suficient: se poate alege bumbac flaușat sau un body bebelus din lană merino.

Indiferent de sezon și tipul de body folosit, o atenție deosebită trebuie acordată materialelor și substanțelor cu care au fost tratate aceste meteriale . Pielea bebelușului este sensibilă și nu ne dorim să o expunem la substanțe sau materiale care ar putea produce diverse iritații ale pielii.

Din acest motiv, 92% din bumbacul folosit în body-urile pe care ți le punem la dispoziție este bumbac organic, bumbac pentru producerea căruia nu s-au folosit pesticide și alte substanțe care ar putea dăuna mediului înconjurător, dar și pielii copilului


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!