Haine nou-nascuti

Afiseaza: 1-21 din 35 produse

 Filtre

Dacă ai ajuns pe această pagină cel mai probabil nu ai născut încă și te pregătești pentru ceea ce urmează. Vom încerca să-ți fim de folos cu sfaturi utile și pertinente în achizițonarea hainelor pentru nou-născut.

De câte haine pentru nou-născuți are nevoie copilul meu?

Mulți părinți își pun întrebările vestimentare chiar înainte de naștere. Indiferent dacă ai un copil născut în sezonul cald sau iarna, ai nevoie de următoarele haine pentru nou-născutul tău:

  • 8 body-uri nou-nascuți din bumbac, câte 4 pe mărimea 50 și 4 pe mărimea 56

  • 6 bluziDe câte haine pentru nou-născuți are nevoie copilul meu?țe, câte 3 pe mărimea 50 și 3 pe mărimea 56

  • 2 - 3 căciulițe de bumbac mărime 39

  • 6 salopete din bumbac pentru nou-născuți, câte 3 pe mărimea 50 și 3 pe mărimea 56

  • 2 perechi de mănuși pentru zgârieturi

  • 2 perechi de șosete de lână

  • 6 perechi de șosete de bumbac

  • 1 păturică ușoară din bumbac, grosime în funcție de sezonul în care naști

Dacă bebelușul tău se naște iarnă, atunci ai nevoie și de un combinezon de iarnă pentru nou-născuți. La acesta îți recomandăm să alegi mărimea 56/62, ca să-i vină ok bebelușului tău în primele luni de viață. Nici o căciuliță groasă nu trebuie să lipsească, desigur. 
 

De ce mărimi are nevoie nou-născutul meu?

Mărimea hainelor de copii și bebeluși corespunde dimensiunii bebelușului tău în centimetri de la picioare la cap. Deoarece este recomandabil să achiziționezi primele haine pentru bebe înainte de naștere, hainele trebuie să aibă mărimea 50/56. Bebelușii prematuri au nevoie de mărimi de îmbrăcăminte chiar mai mici și de haine pentru prematuriPuteți găsi o diagramă exactă pe mărimi, cu toate dimensiunile, în ghidul nostru de mărimi pentru bebeluși.
Un alt sfat: bebelușii cresc foarte repede în primele luni. Îmbrăcămintea purtată frecvent, cum ar fi body-uri, bluzițele și pantalonii, ar trebui să fie achiziționată și deja acasă pentr următoarele două mărimi.


Funcție: Pentru a vă ușura munca atunci când schimbați un bebeluș, acordați atenție deschiderilor practice atunci când cumpărați haine pentru bebeluși De exemplu, un body petrecut cu închidere cu capse este ideal pentru bebelușii foarte mici. Bluzele cu nasturi sau capse pe umăr sunt, de asemenea, mult mai ușor de îmbrăcat, iar pantalonii sau jambierele cu talie moale sunt mult mai confortabile pentru copilul tău.

Material:   pielea nou-născutului reacționează foarte repede la material și alți factori externi. Ar trebui să selectați cu atenție articole vestimentare care se află direct pe piele. Interiorul trebuie să fie moale, neted și, dacă este posibil, din materiale naturale, cum ar fi bumbacul. Pentru a evita o posibilă iritație a pielii bebelușului de către poluanți alegeți bumbacul organic și spălați hainele bine înainte de a le purta pentru prima dată. 

Îngrijire: De vreme ce hainele pentru bebeluși sunt murdare mai des, este important să fiți atenți la materialele care nu sunt numai durabile, dar și ușor de curățat. De asemenea, trebuie să luați în considerare specificațiile de temperatură ale producătorului. Hainele ar trebui să fie lavabile la 40 ° C. Abia atunci bacteriile vor fi ucise în mod fiabil. Folosiți un detergent potrivit acestor materiale și temperaturi. 
Un alt sfat: ar trebui să utilizați, de asemenea, detergenți ușori, cu mențiunea „sensibil” sau „blând”. În cazul murdăririi excesive, există numeroase „remedii casnice”, cum ar fi spălarea imediată a petelor și lăsarea hainelor la uscat la soare.
Dimensiunea: asigurați-vă că puneți dimensiunea potrivită copilului. O dimensiune prea mică restricționează mișcarea copilului, dar hainele nu ar trebui să fie nici prea mari.
În magazinul Safimama veți găsi o gamă largă de articole de îmbrăcăminte pentru nou-născuți de înaltă calitate, astfel încât să nu trebuiască să-ți face prea multe griji în legătură cu criteriile de selecție enumerate mai sus.

Suport clienti 10:00-18:00

0749355427 office@safimama.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat in wishlist!

A fost sters din wishlist!